54 m. vyras yra 170 cm ūgio, normalaus kūno sudėjimo, tamsių plaukų, po sumušimo galvos kairėje pusėje uždėtas tvarstis.

„Jis per langą pabėgo, nes mūsų izoliacinės palatos pirmame aukšte, jos rakinamos iš išorės. Gavosi taip, kad jis pats atsidarė tą langą ir pabėgo“, – BNS sakė gydymo įstaigos atstovas spaudai Saulius Tvirbutas.

Jo teigimu, pacientas simptomų nejautė, todėl buvo ruošiamasi jį išleisti izoliuotis į Abromiškių reabilitacijos ligoninę, kur izoliuojami lengva koronaviruso forma sergantys žmonės ir neturintys vietos saviizoliacijai.

„Jis buvo liepos 21 dieną perkeltas pas mus iš kitos gydymo įstaigos, neturėjo simptomų ir buvo nuspręsta, kad jį reikia nuvežti į izoliacijos vietą Abromiškėse. Ruošiant tuos dokumentus su mūsų transportu jį pervežti, jis ir pabėgo“, – teigė Kauno klinikinės ligoninės atstovas.

S. Tvirbutas pridūrė, teks pagalvoti apie papildomas saugos priemones, nes šis toks „pamokantis“ atvejis – pirmas šioje ligoninėje.

Alytaus apskrities policija ketvirtadienį pranešė, kad koronavirusu sergantis 54-erių Domininkas Armalis iš ligoninės pasišalino apie dešimtą ryto.

Manoma, kad jis gali bandyti iš Kauno grįžti į savo namus Lazdijuose.

D. Armalis yra maždaug 170 cm ūgio, normalaus kūno sudėjimo, tamsių plaukų. Po sumušimo galvos kairėje pusėje jam uždėtas tvarstis.

Asmenis, žinančius ar galinčius nurodyti, kur yra minėtas asmuo, policija prašo pranešti Alytaus apskrities policijai tel. +370 700 65600 arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.