Kaip jau tapo įprasta, popietinėmis valandomis aktyviai formuosis kamuoliniai debesys, kurie vakarėjant daug kur prapliups lietumi. Griaudės perkūnija, vietomis lis smarkiai. Tikėtina, kad vietomis vėl iškris kruša ar kils škvalas. Vyraus rytinių krypčių vidutinio stiprumo vėjas, o škvalo metu vietomis gūsiai sieks 15–20 m/s. Aukščiausia temperatūra visoje šalyje šiandien sieks 25–30 laipsnių karščio, tik vėsesnių vandenų apsuptoje Kuršių nerijoje bus vėsiau - 22–24 laipsniai šilumos.

Penktadienį išsilaikys drėgni, tvankūs ir labai šilti orai. Vėl daugelyje rajonų numatomi trumpi lietūs, kai kur lis smarkiai. Vėl daug kur lietų lydės perkūnija, vietomis kils škvalas, galima kruša. Vėjas pūs iš šiaurės rytų, 6–11 m/s, škvalo metu gūsiai 15–20 m/s. Naktį temperatūra pažemės tik iki 15–19 laipsnių. Dieną daugelyje vietovių termometrai pavėsyje rodys 25–30 laipsnių, tik vakariniuose ir šiauriniuose rajonuose kai kur bus truputį vėsiau.

Šeštadienį turėtume sulaukti orų permainos. Greičiausiai dar naktį praslinks šaltasis atmosferos frontas, trumpai su perkūnija palis. Pūs apysmarkis šiaurės rytų vėjas. Temperatūra debesuotą naktį svyruos tarp 13–18 laipsnių. Diena prognozuojama jau sausesnė ir gaivesnė - apie 21–26 laipsnius šilumos.