Laidoje „Jūs rimtai?“ viešėjęs P. Ambrazevičius apžvelgė svarbiausias savaitės naujienas. Kalbėdamas apie praūžusį Kauno gimtadienį, kuris kai kuriems kėlė klausimų dėl besitęsiančio karanatino, P. Ambrazevičius teigė, kad nemato nieko blogo ir pridūrė, kad Vilniaus senamiestyje ir be gimtadienio ne mažiau žmonių.

„Tegul džiaugiasi žmonės. Vis tiek Eurolygos sezono nebėra, nebus daug linksmų dalykų Kaune, kuriais bus galima pasidžiaugt, tegul gimtadieniais pasidžiaugia“, – teigė P. Ambrazevičius.

Laidoje P. Ambrazevičius kalbėjo ir apie karantino metu bei po jo planuojamas mokėti išmokas. Pats humoristas įvardijo, kad vieną išmoką gavo ir pats, tiesa, mažesnę nei tikėjosi.

Dirbantiems individualiai priklausė valstybės išmoka, kiek viršijanti du su puse šimto eurų, tačiau P. Ambrazevičius negalėjo jos gauti, nes dirbo ne tik individualiai, jis taip pat yra įdarbintas, nors vos dalele etato ir atlyginimas „į rankas“ siekia tik dvylika eurų.

Kristina Pocytė, Paulius Ambrazevičius

„Tai administracinis viešosios įstaigos, kuri tvarko mūsų „Humoro klubo“ reikalus, direktoriaus pareigos, – įvardijo P. Ambrazevičius ir juokavo. – Geriau negu nieko, vis tiek gaunu tuos dvylika eurų per mėnesį.“

Beje, P. Ambrazevičius visas išmokas vertino teigiamai, nors pridūrė, kad abejonių kelia mintys apie jų grąžinimą. „Gerai tos išmokos, tik man įdomu, kaip ir kada jas grąžinsime“, – kalbėjo laidos svečias.

Laidoje buvo kalbama ir apie Vyriausybės organizuojamus trumpus padėkos koncertus, ir apie medalius medikams, kurių eskizą piešė pats ministras Aurelijus Veryga.

Kristina Pocytė, Paulius Ambrazevičius

„Jau geriau šokoladinius, tada bent jau kažkokia maistinė vertė“, – tvirtino laidos svečias.

Laidoje taip pat buvo kalbama ir apie artėjančius Seimo rinkimus, kai kurie jau pranešė, kad bandys pelnyti Seimo mandatą. O ar pats P. Ambrazevičius nesvarsto pasinaudoti proga? „Jei renginiai negrįžta iki rugsėjo, varau į Seimą“, – juokavo P. Ambrazevičius, bet pridūrė, kad jau apsisprendė gyvenimo aukštyn kojomis neversti.

Jis pridūrė, kad žinomumas – platus kelias į Seimą, todėl teigė neabejojantis, kad atsiras norinčių tai išbandyti. Beje, apžvelgdamas naujai paskelbtus kandidatų sąrašus, jis užkliuvo tik už vienos pavardės – Giedriaus Drukteikio. P. Ambrazevičiaus teigimu, jam dvejonių kyla dėl G. Drukteinio pasirinktos partijos – ar tikrai ji atspindi paties požiūrį.

Dar viena laidoje aptarta savaitės naujiena – bauda, kurią kelių gaideliui skyrė Šalčininkų pareigūnai. Vyrui, ne pirmą kartą įkliuvusiam į pareigūnų rankas, skirta neįprasta bausmė – neteko vairuotojo pažymėjimo dešimčiai metų.

„Fantastika. Dabar man 34-eri ir aš vis dar neturiu vairavimo pažymėjimo, dabar galėsiu sakyt žmonėms, kad atėmė šešiolikai metų, – juokėsi P. Ambrazevičius. – Nebuvau girdėjęs, kad tokia bausmė egzistuoja, bet jei ji yra ir tokie žmonės ją gauna, manau, viskas gerai. Kokie tie reikalai turėjo būti, kad žmogus turėjo taip skubėti?“

Kristina Pocytė, Paulius Ambrazevičius

Laidoje taip pat buvo aptartas ir naujai duris atvėręs baras Vilniaus senamiestyje, prie kurio prisidėjo ir Egidijus Dragūnas. Humoristo teigimu, tai – savaitės ne naujiena. „Tikiu, kad Dragūnas gali kai kuriuos patiekalus, ar ką jis ten deda ant stalo, kuo būtų galima pasivaišint, bet nežinau, ar tą galima daryti restoranuose, – svarstė laidos svečias. – Bet tikrai matosi, turi žmogus uoslę verslui, nes dabar apskritai restoranų verslas yra pats geriausias.“

Visą pokalbį, kuriame buvo aptarti ir garsenybių restoranai, ir raketa, besiruošianti pakilti į kosmosą, ir dar daugiau dalykų, rasite laidos įraše, o DELFI TV eteryje – penktadieniais, 18 valandą.