Nacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) balandžio 7 d. 7.00 val. duomenimis:

Lietuvoje patvirtintų ligos atvejų: 880
Per vakar dieną patvirtinta naujų ligos atvejų: 37
Per vakar dieną ištirta: 2208
Iki šiol iš viso ištirta ėminių dėl įtariamo koronaviruso: 27807

Pirmas atvejis užfiksuotas ir „Lietuvos geležinkeliuose“

Vienoje didžiausių šalies įmonių taip pat užfiksuotas koronaviruso atvejis. Apie tai socialiniame tinkla pranešė „Lietuvos geležinkelių“ komunikacijos vadovas Mantas Dubauskas.

„Vakar sužinojome, kad koronavirusas neaplenkė ir LG darbuotojų. Vienam kolegai nustatytas koronavirusas. Jis jau tris savaites dirbo iš namų, artimo kontakto su kitais darbuotojais neturėjo. Siekiant užtikrinti saugią darbo aplinką, pastate, kur dirbo šis darbuotojas, nuspręsta atlikti specialųjį patalpų dezinfekavimą. Saugokime save ir kitus!“, – rašoma M. Dubausko paskyroje.

Šalyje paskelbus karantiną žmonės raginami maksimaliai vengti žmonių susibūrimų, esant galimybei dirbti iš namų, bendraujant gyvai išlaikyti atstumą vienas nuo kito, skirti ypatingą dėmesį rankų, paviršių higienai bei kita.

Pajutus ligos simptomus kreiptis medikų pagalbos telefonu, nevykti patiems į gydymo įstaigas.

Karantino režimo trukmė – nuo kovo 16 d. 00 val. iki balandžio 13 d. 24 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (201)