Verslininko mirtis labai skausminga ir netikėta – vyras visą gyvenimą buvo sveikas, niekuo nesiskundė ir pastarosiomis savaitėmis.

Kovo 14 ir 15 dienomis Z. Daukša kartu su žmona dalyvavo pobūvyje, kuris vyko Palangoje įsikūrusiame „Atostogų parke“. Šiomis dienomis nemažai pobūvio svečių taip pat dalyvavo ir pamaldose, kurios vyko Palangos Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčioje.

Z. Daukša su žmona gyveno Šiauliuose. Pasak artimųjų, vyras visą gyvenimą buvo sveikas, niekuo nesiskundė. Koronavirusas nustatytas ir vienai „Šeduvos malūne“ dirbančiai moteriai. Kol kas nėra oficialiai patvirtinta, ar kavinės-motelio darbuotoja užsikrėtė būtent nuo Z. Daukšos.

Radviliškio rajono ir Šiaulių miesto savivaldybės atstovai sekmadienio popietę apie 12 mirtį nuo koronaviruso oficialiai dar nebuvo informuoti. Ekstremalių situacijų valdymo centro vadovas Justinas Pranys, paklaustas apie minėtą atvejį, faktą apie Z. Daukšos mirtį patvirtino.

„Apie šio žmogaus mirtį gavau informaciją šįryt. Ar jis mirė nuo koronaviruso, dar būtų per skubu sakyti, reikia palaukti tyrimų rezultatų“, – teigė J. Pranys.