Pranešime teigiama, kad, nepaisant to, jog prekybos centras ir visa Kauno autobusų stotis buvo pilnai dezinfekuota po pirmojo atvejo, visi galimai artimą kontaktą su virusu užsikrėtusiais turėję darbuotojai saviizoliavosi, laikantis visų Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) rekomendacijų, sprendimas uždaryti parduotuvę iki atskiro pranešimo priimtas siekiant stabdyti viruso plitimą.

„Antram mūsų darbuotojui, dirbančiam Kauno autobusų stotyje esančioje parduotuvėje, vakar patvirtintas koronavirusas. Jis vienas iš dviejų mūsų darbuotojų, turėjusių artimą kontaktą su praėjusią savaitę, šeštadienį, teigiamo koronoviruso testo rezultato sulaukusiu darbuotoju. Nė vienas iš jų darbe nesilankė nuo kovo 21 dienos Dabar abu jaučiasi gerai – karantinuojasi namuose ir laikosi visų NVSC nurodymų“, ­– pranešime sako „Rimi Lietuva“ generalinis direktorius Giedrius Bandzevičius.

Pasak jo, gavus žinią apie pirmąjį užsikrėtusį virusu darbuotoją praėjusį šeštadienį, kovo 28 dieną, parduotuvė ir visa Kauno autobusų stotis buvo pilnai dezinfekuota, praėjusį savaitgalį surinkta ir ketvirtadienį atnaujinta informacija apie galimus artimus kontaktus su infekcija susirgusiais kolegomis, visi jie saviizoliavosi.

Nurodoma, kad, uždarius „Rimi“ prekybos centrą, sutarta, jog visi jos darbuotojai laikysis saviizoliacijos bent 14 dienų ir, su visais jais bus nuolat palaikomi kontaktai.


Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)