Ketvirtadienį Seimo narys E. Vareikis sėdi Seimo posėdžių salėje ir priiminėja įstatymų projektus.

Tuo tarpu drauge su politiku Paryžiuje darbo komandiruotėje buvusi Seimo kanceliarijos patarėja šią savaitę dirba nuotoliniu būdu iš namų.

Kalbinta moteris sako nerizikavusi, ypač po to, kai pasirodė žinių apie koronavirusu susirgusius Prancūzijos parlamento narius, ir grįžusi iš užkrėstos zonos pasirinko saviizoliaciją namuose.

Tuo tarpu E. Vareikis tikina „baimių paskui save nesinešiojantis“.

„Esu biochemikas, išmanau apie virusus. Nemanau, kad turėčiau sėdėti namie, aš gerai jaučiuosi. Sakote, keliu grėsmę? Užsipuolėte čia taip. Kodėl keliu grėsmę? Aš nekeliu. Galėčiau gal ir užsidaryti, bet kas ir bus, kai viską atšauksime, niekur nevažiuoti, nedalyvauti? Aš kai išvažiavau, Lietuva dar nebuvo Prancūzijos įtraukusi į tas šalis, kur reikia karantinuotis grįžus, čia šiomis dienomis įtraukė“, – sakė Seimo narys E. Vareikis.

Į komandiruotę Prancūzijoje E. Vareikis vyko kovo 4–6 dienomis. Prieš tai, kovo 2–4 dienomis, politikas drauge su kolegomis Seimo nariais Audroniu Ažubaliu ir Jonu Jaručiu buvo komandiruotėje Kroatijoje.

Šių metų sausį politikas buvo išrinktas Europos tarybos Parlamentinės Asamblėjos pirmininko pavaduotoju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (555)