Kaip „Delfi“ pasakojo incidentą užfiksavęs vyras, vaizdelį jis nufilmavo ankstų pirmadienio rytą. Liudininkas taip pakomentavo pamatytą situaciją: „Štai kas būna, kai nespėji atsigauti po savaitgalio. Viskas įvyko reise Vilnius-Dortmundas. Girta pilietė nebuvo įleista į lėktuvą“.

Naujienų portalui atsiųstame vaizdo įraše matyti, kaip neblaivi ir agresyviai nusiteikusi moteris savęs nestabdo ir lieja pyktį ant darbuotojos.

„Visas lėktuvas šliaukina nuo vyno n****i. Tu, p***la, aš per tave neišskridau, kai aš turėjau k***a visą reikalą šiandien! S**a, snukį išmalsiu! Ž****a ž****a, tu esi ž****a. Palauksiu aš mentų, aš tau nuo ryto snukį išmalsiu!“, – plūdosi keleivė ir nesustojo. – P*****k tu n***ui, ko čia man aiškini?“.

Galiausiai, kai atvažiavo policija, moteris apsisuko ir bandė įeiti į tarnybines patalpas, tačiau iškoneveikta skrydžio palydovė ją griebė už rankos ir sulaikė. Taip pat policija perėmė įtūžusią moterį į savo rankas.

„Delfi“ kreipėsi į „Wizzair“ pakomentuoti šią situaciją: „Pirmadienį mūsų skrydžio iš Vilniaus į Dortmundą metu, orlaiviui dar nepakilus iš Vilniaus, viena keleivė elgėsi nepaklusniai ir netinkamai. Mūsų orlaivių įgula šioje situacijoje elgėsi taip, kaip yra apmokyta. Kapitonas priėmė sprendimą iškviesti policiją ir nepaklusni keleivė buvo perduota atitinkamoms institucijoms.

Netrukus po to, kai nepaklusni keleivė buvo išlaipinta iš lėktuvo, jis iš Vilniaus pakilo ir nusileido Dortmunde. Keleivių saugumas yra mūsų pagrindinis prioritetas ir bet koks agresyvus elgesys personalo ir keleivių atžvilgiu yra ir toliau bus visiškai netoleruojamas.“