S. Malinausko teigimu, nors jis pasisako už Seimo viešbučio atsisakymą, tačiau neturi teisės įžeidinėti žmonių, tad, pripažįsta S. Skvernelio patarėjas, laidoje jis kalbėjo neetiškai.

„Nors įstatymai, Seimo statutas ir pasirašytos sutartiy tai leidžia, tačiau tikrai manau, kad lengvatinėmis sąlygomis nuomotis Seimo viešbutį turint keletą butų sostinėje ir tikėtis, jog tai nesukels klausimų visuomenei ir žurnalistams yra kvaila. Manau, kad Seimo viešbutis, kuriame išrinktieji už nuomą moka simbolinę kainą, o už tokias „smulkmenas“ kaip elektra arba vanduo nemoka visai, yra nomenklatūrinis reliktas, kurio reikia atsisakyti“, – feisbuke antradienį rašė S. Malinauskas.

Kartu jis pripažino, kad S. Skvernelio vietoje tokio patarėjo būtų jau seniai atsakęs.

„Ko tikrai nemanau, tai kad savo asmeninę nuomonę diskusijoje, kurioje atstovavau premjerui, galėjau reikšti taip tiesmukai. Esu pasisakęs apie prezidento patarėjo leksiką ir dabar pasielgiau taip pat. Tai yra blogai. Gerbiu visus žmones, nesvarbu, kokias pareigas jie eina. Neturiu teisės jų kaip nors įžeidinėti. Tai buvo neetiška, ir tai pripažįstu. Premjero vietoje su tokiu patarėju atsisveikinęs būčiau jau seniai“, – pridūrė S. Malinauskas.

Pirmadienį laidoje „LRT Forumas“ diskutavęs S. Skvernelio patarėjas pareiškė, kad J. Narkevičius pasielgė kvailai nuomodamasis kambarį Seimo viešbutyje.

„Narkevičius, sakė, kad net negyvena tame kambaryje iš tikrųjų, kurį turėjo. Kam jis jį pasiėmė? – Dėl to, kad kvailas“, – laidoje kalbėjo S. Malinauskas.