Jo teigimu, R. Karbauskio paviešintos schemos apie neva R. Masiulio įdarbintus artimus žmones yra „politinės realybės šou“, o paviešinti argumentai, sako P. Mačiulis, yra neįtikinami.

„Man peršasi tokia mintis, jog galbūt už tokio puolimo yra ne tik noras susidoroti politiškai su žmogumi, kuris galbūt kažkada ateityje dalyvaus ar ketintų dalyvauti rinkimuose, bet kyšo galbūt ir verslo grupių ausys tam, kad lygiai taip pat šitas žmogus ateityje neužimtų jokių pozicijų“, – ketvirtadienį LRT radijui sakė P. Mačiulis.

„Akivaizdu, kad tai yra politinės realybės šou“, – konstatavo G. Nausėdos patarėjas.

Kartu jis pridūrė, kad R. Karbauskio bandymai sukompromituoti buvusį susisiekimo ministrą R. Masiulį yra neargumentuoti bei politizuoti.

„Jeigu galima tai pavadinti politinės realybės šou, tai pasakysiu, kad jis žemo lygio ir tikrai neįtikina. Viskas atrodo pritemptai.

Tie argumentai ir ryšiai bandomi kurti labai politizuoti, neargumentuoti.

Nemažą dalį jų jau paneigė pats R. Masiulis. Manęs, kaip šio politinės realybės šou stebėtojo, tikrai neįtikina, bet įžanga, anonsas, kuris buvo padarytas, tikrai intrigavo ir buvo įdomu pamatyti. Įžanga nuvylė“, – pridūrė P. Mačiulis.