„Man labai keista, kad kai šis žmogus atstovavo daugumą, tai gal jis daugumos nurodymus vykdydamas tai ir darė, jei ir yra kažkokie įdarbinimai“, – „Žinių radijo“ laidoje kalbėjo V. Pranckietis, akcentuodamas, kad tuo metu R. Masiulis buvo pavaldus premjerui ir valdančiajai daugumai.

„Jis (buvo – ELTA) pavaldus premjerui, valdančiajai daugumai. Dabar nusisukti taip nuo žmogaus, kuris tarnavo tris metus ir pasakyti, kad tu dabar esi blogietis, nes nesi šiandien su mumis...", – teigė Seimo pirmininkas.

ELTA primena, kad ketvirtadienį valdančiųjų lyderis R. Karbauskis paviešino anksčiau žadėtą sąrašą asmenų, kuriuos, kaip tvirtina „valstiečių“ pirmininkas, Susisiekimo ministerijai pavaldžiose institucijose įdarbino buvęs ministras R. Masiulis.

R. Karbauskis kreipiasi į STT, kad ši įvertintų, ar buvęs energetikos, o vėliau – ir susisiekimo ministras R. Masiulis bei su juo susiję asmenys nekūrė įsidarbinimo aukštose pareigose valstybinėse įmonėse schemų.

Tuo tarpu pats R. Masiulis teigė, kad tokie kaltinimai yra neargumentuoti ir nemaža dalis jų yra paremti melu.

Ramūnas Karbauskis dabar kaip politinis „Grigeo“ vamzdis – pila visas srutas jau nerinkdamas nei žodžių, nei argumentacijos. Per tą trumpą laiką, kiek aš susipažinau, ir melo yra nemažai, yra paminėtos sąsajos su žmonėmis, kurių nėra. Net nežinau, kaip vertinti žmogiškai, nes tiesiog ta informacija kaip srautas srutų plaukia“, – kalbėjo R. Masiulis.