„Premjeras apgailestauja, kad buvęs ilgametis jo komandos narys skleidžia nieko bendro su realybe neturinčias teorijas apie kažkokį mistinį sąmokslą. Premjeras į tai nesivels ir iki tokio lygio nesileis. Premjeras linki R. Masiuliui kuo geriausios sėkmės asmeniniame gyvenime ir politinėje veikloje“, - sakė T. Beržinskas.

Taip Vyriausybės vadovas reaguoja į R. Masiulio paskleistus teiginius, esą jiedu su R. Karbauskiu prieš jį surezgė sąmokslą.

„Tai yra bendras ne tik R. Karbauskio, bet ir premjero (Sauliaus Skvernelio – LRT.lt) planas, komandinis darbas, kiek įmanoma, mane išstumti, vienas dalykas, iš politinės veiklos, nes yra baimė, kad aš grįšiu į politiką. Ir kitas dalykas – nori mane turbūt sustabdyti, jeigu aš būsiu kviečiamas liudyti dėl premjero kelio į VTEK (Vyriausioji tarnybinės etikos komisija – LRT.lt)“, – savo versiją pateikė R. Masiulis.

Premjero atstovas spaudai taip pat sureagavo į R. Masiulio teiginius dėl planuojamo liudijimo Vyriausiajai tarnybinės etikos komisijai.

„Norėčiau priminti, kad pats R. Masiulis ne kartą yra viešai pareiškęs, kad premjeras niekaip jokiais būdais jo nespaudė dėl keliuko, todėl pasakymas, kad kažkas kažko čia baiminasi, irgi yra mažų mažiausiai keistas ir nesuprantamas“, - sakė T. Beržinskas.