Šeštadienio dieną dangų užtrauks debesys, tik kraštiniuose rytiniuose rajonuose pirmoje dienos pusėje dar bus šviesiau. Storesni debesys dengs vakarinę šalies pusę, daug kur nesmarkiai lynos.

Pūs vidutinio stiprumo pietų, pietvakarių vėjas. Įdienojus temperatūra didesnėje šalies dalyje svyruos tarp 1-4 laipsnių šilumos. Tik pajūryje, pasisukus vėjui iš pietvakarių, temperatūra kils iki 5-6 laipsnių šilumos.

Vilniuje debesys pilnai užtrauks dangų apie vidurdienį. Tačiau lyti neturėtų. Termometrai pusiaudienį rodys tik 2 laipsnius šilumos.

Kaune debesys atplauks jau dienos pradžioje, bet lietaus taip pat neatneš, o aukščiausia dienos temperatūra sieks 3 laipsnius šilumos.

Klaipėdoje pradės lynoti jau ryto valandomis. Stipresnio lietaus tikimasi popiete. Įdienojus temperatūra sieks 4 laipsnius šilumos, o aukščiausia dienos temperatūra bus fiksuota greičiausiai tik vėlai vakare ir sieks 5-6 laipsnius šilumos.

Sekmadienį pietvakarių vėjas susilpnės. Numatomi ūkanoti, pilkšvi orai. Naktį daug kur silpnai lynos, ims formuotis rūkas. Dieną be gausesnio lietaus, bet net įdienojus vietomis vis dar drieksis rūkas.

Temperatūra naktį bus apie 1-2, pajūryje apie 4 laipsnius šilumos, dieną 2-4, vakariniame pakraštyje iki 5-6 laipsnių šilumos.

Šaltinis
Temos
Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)