„Viskas jau yra pasakyta, visa reikalinga informacija yra perduota, žmonės tiesiog privalo apsispręsti – ar jie yra moralės, politinio korektiškumo, padorumo teritorijoje, ar jie tiesiog lipdo kažkokius lipdinius. Ir tiesą sakant, šiandien, tokią dieną, net nenorėčiau kalbėti apie tokias nereikšmingas detales, viskas praeina“, – žurnalistams Seime sakė G. Nausėda.

„Pavadinkime tai purslais, putomis, kurios mūsų gyvenime, deja, jos gyvenime irgi pasitaiko. Bet po viso šito ateina normali, giedra diena, ir manau, kad mes drąsiai galėsime dirbti Lietuvos labui“, – sakė G. Nausėda.

DELFI primena, kad dabartinę situaciją buvusi šalies vadovė įvertino kaip labai blogą.

„Labai blogai atrodo situacija. Aš manau, kad tokio ministro apskritai neturėjo būti, jis neturėjo būti paskirtas pirmoje vietoje. Todėl visos batalijos dabar tikrai tragikomiškai atrodo“, – žurnalistams pirmadienį Seime sakė D. Grybauskaitė.

Premjero Sauliaus Skvernelio teikimu J. Narkevičių susisiekimo ministru paskyrė prezidentas Gitanas Nausėda praeitą vasarą po prezidento rinkimų performavus Vyriausybę.

Lapkričio pabaigoje G. Nausėda pareiškė nepasitikėjimą ministru ir paragino jį trauktis iš pareigų, tačiau jis dirba iki šiol.

Premjeras sako, kad sprendimą dėl ministro valdančioji koalicija priims antradienį.