Politiko teigimu, viešojoje erdvėje nušviestos ir Prezidentūros griežto įvertinimo sulaukusios istorijos su susisiekimo ministru Jaroslavu Narkevičiumi ar jo partijos kolega Zbignevu Jedinskiu yra tiesiog kryptingai skleidžiama melaginga informacija.

„Faktas, kad Lenkų rinkimų akcijos nariai, ir Seimo nariai, ir Tarybų nariai yra tiesiog persekiojami. Jie yra žeminami, kad neatlaikytų...“, - „Žinių radijui“ teigė R. Karbauskis.

ELTA primena, kad J. Narkevičius pirmadienį paneigė LRT radijo sekmadienį skelbtą informaciją, jog jis prisidėjo prie lėšų skyrimo asfaltuoti gatvę, kurioje gyvena Z. Jedinskis.

Kaip paaiškėjo, lėšos gatvės tvarkymui buvo skirtos dar 2019 m. gegužę, kuomet Susisiekimo ministerijai vadovavo Rokas Masiulis.

Visgi pastaruoju metu LLRA-KŠS viešojoje erdvėje atsidūrė ne tik prie politikų namų tvarkomų gatvių istorijose. Antradienį portalas 15 min. skelbė, kad laikraščius leidžianti dviejų LLRA-KŠS Seimo narių įmonė gauna užsakymus iš bendrapartiečių valdomų savivaldybių, o įmonėje žurnalistais dirba tos pačios savivaldybės tarybos nariai.