Žvarbus vėjas pūs iš šiaurės vakarų, 9–14 m/s, daug kur gūsiai sieks 15–20 m/s. Aukščiausia temperatūra šiandien sieks nuo 2 laipsnių šilumos pietrytiniame šalies pakraštyje iki 6–7 laipsnių prie jūros.

Vilniuje šiandien bus debesuota. Protarpiais lynos, vakarėjant lietų keis šlapdriba, o naujametės nakties pradžioje gali pasirodyti ir snaigės. Vėjas šiaurės vakarų, smarkokas ir gūsingas. Aukščiausia temperatūra sieks 2–4 laipsnius šilumos.

Naujųjų naktis šalyje išliks vėjuota: šiaurės vakarų, vakarų vėjo gūsiai pirmoje nakties pusėje dar daug kur sieks 15–19 m/s, antroje nakties pusėje jau pamažu silps. Pietrytinėje šalies dalyje numatomi nedideli krituliai, greičiausiai lengvas sniegelis. Sutinkant Naujuosius dar vyraus silpnai teigiama temperatūra, o antroje nakties pusėje jau daug kur, išskyrus vakarinį šalies pakraštį, pašals iki 0–4 laipsnių, tad reikėtų pasisaugoti plikledžio.

Pirmoji metų diena bus debesuota su pragiedruliais. Kritulių tikimybė nedidelė, tik rytą bus slidu dėl plikledžio. Vėjas suksis iš pietvakarių, pavojingi gūsiai tikėtini jau tik pajūryje. Temperatūra dieną kils iki 1–6 laipsnių šilumos.

Sausio 2-ąją kritulių tikimybė nedidelė. Vakaris vėjas dar susilpnės. Bus šilta: temperatūra naktį apie 0–5, dieną apie 2–7 laipsnius šilumos.