„Premjeras galėtų lengvai išspręsti šį klausimą, kreipdamasis į Vyriausiąją tarnybinės etikos komisiją ir paprašydamas jos įvertinti visas aplinkybes. Ir tų aplinkybių vertinimo pasėkoje mes pamatytume kaip ten viskas yra“, - Londone žurnalistams sakė G. Nausėda.

ELTA primena, kad 15min.lt atliktas tyrimas skelbia, jog iš Vilniaus rajono kelių asfaltavimui papildomai skirtų 300 tūkst. eurų beveik visa suma atiteko Smiglių kaimo Upės gatvės, kurioje gyvena premjeras S. Skvernelis, remontui.

Po laikino nedarbingumo į Vyriausybę grįžęs S. Skvernelis pirmadienį žurnalistams, vertindamas pasirodžiusią informaciją apie šalia jo namų asfaltuojamą kelią, sakė į procesus nesikišantis.

„Aktyvi bendruomenė prisidėjo savo veiksmais, savo lėšomis, kad tas kelias, kurio laukė 5 kaimai 30 metų, būtų pradėtas remontuoti. Nesikišau, nesikišu ir nesikišiu“, – žurnalistams pirmadienį sakė premjeras.

Vilniaus rajono savivaldybė nusprendžia, kur tas lėšas skirti ir kaip prioritetizuoti savo kelius ir lėšas“, – pridūrė S. Skvernelis.