„Mus su Sauliumi opozicija ir žiniasklaida skiria jau nuo pat pirmosios mūsų bendro darbo dienos. Matyt, noras mus matyti kaip priešus yra toks didelis, kad tai stengiamasi visuomenei ir rodyti“, – rašo Ramūnas Karbauskis.

Anot jo, S. Skverneliui dabar reikalingas palaikymas. Politikas pridėjo ir grotažymes #PalaikomSaulių #SauliauSveik

„Mes esam bendražygiai, kolegos, bendraminčiai, norintys, kad Lietuvoje būtų gera gyventi visiems žmonėms.

Šiuo metu labai palaikau Saulių, nes jam palaikymo išties reikia. Linkiu jam kuo greičiau pasveikti. Tačiau net ir sunkiai sirgdamas, jis daug savęs atiduoda darbams. Todėl jo buvimas drauge sustiprina labiau ne jį, o mus, nes tikriausiai nedažnas ryžtųsi rizikuoti sveikata tam, kad pabaigtų darbus, kuriuos pažadėjo žmonėms. Matau, kad kai kuriuos kolegas tai įkvepia darbus atlikti dar atsakingiau ir kruopščiau.“, – rašom feisbuko paskyroje.

Penktadienį ministrui pirmininkui Sauliui Skverneliui pratęstas laikinas nedarbingumas.

Pasak premjero atstovo Tomo Beržinsko, S. Skvernelio sveikata gerėja ir jis turėtų darbe pasirodyti pirmadienį.

„Premjero sveikata geryn, buvo planuojama, kad jis jau šiandien grįš į darbą, tačiau prireikė dar keleto dienų pilnai atsistatyti. Manau, kad jis tikrai bus darbe pirmadienį“, – Eltai teigė premjero atstovas.

Ministrą pirmininką laikinai pavaduos finansų ministras Vilius Šapoka. Dėl nustatyto nedarbingumo premjeras nedirba nuo praėjusio trečiadienio.

S. Skvernelis rugpjūčio pabaigoje paskelbė, kad serga limfoma.

Prezidentui Gitanui Nausėdai išreiškus nepasitikėjimą susisiekimo ministru Jaroslavu Narkevičiumi, vis dar laukiama S. Skvernelio pozicijos.