Jo teigimu, dabar keisti Vyriausybės sudėtį būtų netikslinga, tačiau pripažino, kad susisiekimo ministras klaidų padarė. DELFI paklaustas ar po žiniasklaidoje pasirodžiusios skandalingos informacijos apie ministrą jį norima atleisti, premjero patarėjas Tomas Beržinskas DELFI perdavė premjero poziciją, kad toks elgesys nebūtų atsakingas.

„Premjero nuomone, šiandien, kuomet kitų metų valstybės biudžetas, galima sakyti, yra finišo tiesiojoje, kalbėti apie pokyčius Vyriausybėje būtų neatsakinga ir netikslinga“, – paklaustas, ar premjeras nesvarsto apie ministro atstatydinimą, DELFI komentavo premjero patarėjas T. Beržinskas.

„Ministras dirba neseniai, akivaizdu, kad jis stokoja patirties – ir kad padarė klaidų. Ateityje jis turi jų išvengti“, – tokią žinią ministrui skyrė premjeras. Šį komentarą DELFI perdavė premjero patarėjas Tomas Beržinskas.

Ateityje, premjero teigimu, ministrui teks išvengti bet kokių veiksmų ar sprendimų, kurie keltų abejonių jo reputacija.

„Jis taip pat privalo išvengti bet kokių veiksmų ar sprendimų, kurie keltų abejonių dėl reputacijos ar interesų konflikto. Premjeras ragina ministrą ryžtingai vykdyti neatidėliotinus ir susisiekimo sektoriui būtinus darbus, apie sprendimus aiškiai ir motyvuotai informuoti visuomenę“, – premjero nuomonę perdavė T. Beržinskas.

DELFI primena, kad žiniasklaidoje skelbta apie tai, jog ministro pietus Vilniuje, taip pat komandiruotėse Minske, Abu Dabyje apmokėjo ministerijos kontroliuojamos įmonės „Lietuvos geležinkeliai“, „Lietuvos paštas“, Lietuvos automobilių kelių direkcija. Ministras sako pinigus valstybinėms įmonėms grąžinęs.

Didelio dėmesio taip pat sulaukė ministro sprendimas atleisti Lietuvos pašto valdybą ir skirti lėšų jo rinkimų apygardos keliams. Trečiadienį naujienų portalui 15min.lt paskelbus, kad J. Narkevičiui suteiktame bute Seimo viešbutyje daugiau lankosi ne jis, o jo dukra, ministras šio buto paskelbė atsisakantis.