„Man labai daug žurnalistai skambina, iki šiol kiek aš kartų pasakiau, kad aš tikrai nedalyvausiu, ir nesiruošiu dalyvauti (politikoje). Kiekvieną kartą žurnalistai pateikia maždaug taip, kad „Unikauskas nėra apsisprendęs“.

Aš noriu paklausti, kokiais žodžiais aš turiu pasakyti, kad aš tikrai nedalyvausiu, kad jūs patvirtintumėte galiausiai, kad Unikauskas patvirtino, kad jis nedalyvaus politikoje – netraukia, nenoriu“, – DELFI sakė A. Unikauskas.

Gydytojas sakė, kad legenda apie jo galimą dalyvavimą politikoje gimė dėl to, kad kažkokiu būdu buvo išsiaiškinta, kad jis buvo pakviestas pabendrauti į Prezidentūrą.

„Buvo nuspręsta, kad mane ten turbūt šnekina eiti į politiką, ko nebuvo. Beje viena žurnalistė padarė prielaidą, kad, jeigu yra Unikausko klinika, tai galbūt čia ne klinika, o kažkoks visuomeninis judėjimas. Aš jau nebesistebiu niekuo“, – sakė A. Unikauskas.

Gydytojas sakė, kad ten buvo kalbėta bendromis temomis.

Nesuks ir į verslą

Jis taip pat patikino neketinąs sukti ir į verslą.

Paklaustas, kur jis ketina investuoti sukauptą visuomenės pasitikėjimą, gydytojas sutriko.

„Ar jį reikia kur nors investuoti? Kol kas laida tęsiasi. Kol mus laikys, ką galime papasakoti įdomaus, pasakosime. Į politiką aš neisiu“, – sakė A. Unikauskas.

Praėjusią savaitę skelbėme, kad valstybiniame patentų biure UAB „Viva Idea“ registruoja žodinį prekės ženklą „Daktaro Unikausko klinika. Būkite ir likite sveiki“, rašė naujienų portalas vz.lt.

Medicinos mokslų daktaras gydytojas Alvydas Unikauskas išlieka paslaptingas – sako, kad neturi ką apie tai pakomentuoti.

„Tai viso labo kol kas užregistruotas pavadinimas. Jokios veiklos nebus ir, neaišku, ar bus“, – DELFI sakė A. Unikauskas.

Paklausus, galbūt susisiekti vėliau, gydytojas nusijuokė: „Kada? Po 3 metų norite? Po 5?“

„Neturiu ką komentuoti“, – pridūrė gydytojas.

„Viva Idea“ direktorius Mažvydas Alekna vz.lt anksčiau komentavo, kad kol kas pateikta paraiška registracijai.

Registravimui įmonė turi žodinį gydytojo terapeuto, medicinos mokslų daktaro, LRT laidos „Klauskite daktaro“ vedėjo A. Unikausko leidimą.

Įmonės direktorius sako, kad kol kas per anksti kalbėti apie ateities planus – kol kas tiriamos klinikos galimybės ir registruojamas ženklas.

A. Unikauskas vz.lt patvirtino, kad prekės ženklas registruojamas su jo sutikimu, tačiau tolesnių planų nekomentavo.