R. Žemaitaitis 15min.lt sakė, kad V. Kamblevičius su A. Juozaičiu bendradarbiauti tarėsi savavališkai, tokių planų nė negali būti.

V. Kamblevičius tokias kalbas neigė, savo partietį apkaltindamas melu.

„Gerbiamas Remigijus jis pastoviai pradėjo meluoti. Kad mums frakcijoje meluoja, bet ir žiniasklaidoje ir visur kitur, totaliai visur meluoja“, – savo poziciją apie partijos pirmininką pateikė V. Kamblevičius.

Jis priminė, kad pokalbis su A. Juozaičiu įvyko tik po bendro frakcijoje „Lietuvos gerovei“ dirbančių „tvarkiečių“ pritarimo.

„Tai buvo tik pradžia, bendras pokalbis. Tai nebuvo iš karto priimtas sprendimas, toks pirmas nuoširdus pabendravimas“, – pokalbį su A. Juozaičiu prisiminė V. Kamblevičius.

„Jūs pastebėjote, nenoriu čia per žiniasklaidą su Remigijumi aiškintis santykių, bet turbūt pastebėjote, kad Remigijus yra agonijoje, jis jau nežino, ką kalba. Jis jau nebeatsako už savo kalbas“, – partijos pirmininko poziciją vertino Seimo narys V. Kamblevičius.

Jis tvirtino, kad plano naują partiją kurti su A. Juozaičiu ir toliau neatsisako.

„Visuomet sakau, kad Remigijus yra jaunas, dar nesubrendęs politikas, jis karščiuojasi. Todėl mes normaliai priimame tuos kliedesius ir neimam į galvą“, – teigė Seimo narys.

Arvydas Juozaitis

Politikas teigė, kad su A. Juozaičiu važinėja po partijos skyrius ir sulaukia net jam pačiam netikėto palaikymo galimam naujajam lyderiui.

„Mes su gerbiamu A. Juozaičiu važinėjame po skyrius, kalbamės su partijos nariais. Ir kalbamės, pristatome, jie bendrauja, ar normaliai reaguoja partiečiai į tuos pasikeitimus. Labai teigiamai reaguoja į jį, aš net buvau nustebęs“, – DELFI kalbėjo parlamentaras.

DELFI primena, kad prieš keletą savaičių „Tvarkos ir teisingumo“ valdyba nusprendė, kad kurs naują partiją, ieškos jai naujo lyderio. Praėjusią savaitę paaiškėjo, kad tai – prezidento rinkimuose jėgas išbandęs Arvydas Juozaitis.