Feisbuke apie 15 val. panevėžietė pasidalino nuotraukomis juokaudama, kad ką tik gavo ledų.

Nuotraukose matoma, kad ledukai buvo visai nemenki. Viena Panevėžio gyventoja, taip pat mačiusi užklupusią krušą, sakė, jog iš dangaus pažirę ledo rutuliukai buvo kone žirnio dydžio.

Komentatoriai išsiaiškino, kad kruša pasirodė ne visame Panevėžyje – reiškinį užfiksavusi moteris rašė, kad tai įvyko Rožyno mikrorajone, tuo metu kiti teigė, kad nei prie „Cido“ arenos, nei Piniavoje krušos nebuvo.

Kruša Panevėžyje

Šeštadienis Lietuvoje vėjuotas: pučia smarkokas šiaurės vakarų, vakarų vėjas, kai kur gūsiai siekia 15–18 m/s. Daug kur lynoja.

Sekmadienio naktį link Lietuvos iš vakarų artės eilinis ciklonas; rytiniai rajonai dar išliks anticiklono globoje. Pamažu daugės debesų, o šiaurės vakaruose jau ir palis. Naktį kiek aprimęs vakaris vėjas rytą vėl ims stiprėti. Temperatūra naktį kris iki 7–12, pajūryje iki 13–15 laipsnių šilumos. Vėsiausia bus rytiniame šalies pakraštyje.

Sekmadienio dieną ciklonas atneš lietų jau į daugelį krašto vietovių. Sodriau lyti turėtų šiaurinėje šalies pusėje. Vėjas pietvakarių, vakarų, 9–14 m/s, daug kur gūsiai 15–20 m/s. Aukščiausia temperatūra šiauriniuose rajonuose sieks vos 13–15 laipsnių, o pietiniuose tikėtina sulaukti 16–18.

Pirmadienio naktį vietomis, dieną daug kur trumpai palis. Išliks vėjuota. Temperatūra tiek naktį, tiek dieną bus panaši kaip sekmadienį.