Jo teigimu, M. Puidokas supratęs, kad šioje frakcijoje jo nenori matyti „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis, jungtis į frakciją „Lietuvos gerovei“ atsisakė nenorėdamas tapti kliuviniu.

„Jis sužinojo iš žiniasklaidos, kad gerbiamas Ramūnas Karbauskis nenorėtų matyti, kad kažkas iš Mišrios frakcijos būtų mūsų frakcijoje. Jis pagalvojo, kad gali būti kliuvinys mūsų naujai frakcijai – tai jis ir sako, kad kol kas nedalyvaus“, – kalbėjo žurnalistams Seime V. Kamblevičius.

„Tai aukšto sąmoningumo elgesys“, – pridūrė jis. V. Kamblevičius tikino, kad naujosios frakcijos nariai neprašė asmeniškai M. Puidoko, kad šis atsisakytų jungtis į frakciją.

V. Kamblevičius sako nemanantis, kad tokiu būdu R. Karbauskis daro spaudimą naujai įsikūrusiai frakcijai.

„Jis mums nereguliuoja, pats Mindaugas sako, kad nenori būti kliuvinys“, – apibendrino jis.

Mišrioje Seimo narių grupėje likęs dirbti M. Puidokas teigia, kad nors kvietimą gavo, bet prie naujai kuriamos „Lietuvos gerovei“ frakcijos nesijungs. Politikas sako, kad tokiam sprendimui įtakos turėjo „valstiečių“ lyderio R. Karbauskio pasisakymai viešojoje erdvėje.

Ketvirtadienį Seime iš sugriuvusios frakcijos „Tvarka ir teisingumas (Suvereni Lietuva)“, „socialdarbiečių“ frakcijos ir Mišrios Seimo narių grupės pasitraukę politikai įregistravo naują frakciją, kuriai suteikė pavadinimą „Lietuvos gerovei“.

Vienas iš naujos frakcijos iniciatorių Tvarkos ir teisingumo partijai priklausantis V. Kamblevičius užims ir frakcijos seniūno kėdę.
Naują frakciją sudaro 7 nariai: V. Kamblevičius, iš „socialdarbiečių“ pasitraukęs ekspremjeras Algirdas Butkevičius, „tvarkiečių“ frakcijai priklausę Juozas Imbrasas, Ona Valiukevičiūtė, Algimantas Dumbrava, Kęstutis Bartkevičius bei Mišriai Seimo narių grupei priklausęs Rimas Andrikis.