„Galima fluxuoti, tačiau yra teisė, yra tiesa, yra sąžinė. Mano kieme 16 val. prasidės vyro surengtas šou. Savotiškai man jo gaila. Jis talentingas žmogus, bet labai sugedęs iš vidaus. Kažkiek man pavyko pakoreguoti jo matymus ir filosofiją (juk kartu vos ne 30 metų), bet, deja, ne viskas mūsų rankose“, – rašė A. Zuokienė.

Moteris teigė besidžiaugianti, kad užaugino dorus vaikus, o vyro neatpažįstanti.

„ Džiaugiuosi, kad užauginau dorus vaikus. O tai, kas darosi dabar – Artūras absoliučiai man nepažįstamas žmogus“, – teigė A. Zuokienė.

Ji teigė norinti iš anksto informuoti, kad tai, ką jos vyras parodys (jau parodė – DELFI) žurnalistams 16 val. – neva iš atvertų dėžių – bus mažuma, ne viskas.

„Vien vakar pilnas autobusas – jei norit nuotraukų – turiu – buvo išvežta į Kauną teisėtiems šeimininkams ir man labai gėda prieš menininkus, kad mano namuose 10 metų gulėjo jų daiktai. Aš tikrai to nežinojau ir labai atsiprašau už savo vyrą.

Jei kam įdomu ne šou, o tikra situacija, tai ir klauskit, kur 160 dėžių. O tiems, kam smagu tik linksmintis – paruošta daug taurių – visi galit ateiti ir lėbauti į Užupio 30 – pasidžiaukit šia diena, o atsakymus pateiks prokuratūra“, – rašė A. Zuokienė.

A. Zuokienė taip pat paviešino Vilniaus apygardos prokuratūros dokumento, kuriuo informuojama, kad buvo gautas jos prašymas pradėti ikiteisminį tyrimą, nuotrauką. Pareiškėja pranešė apie všį „Jono Meko vizualių menų centro“ priklausančio turto pasisavinimą.

Tuo tarpu A. Zuokas penktadienio vakarą žurnalistų akivaizdoje atvėrė Vilniaus savivaldybės sugrąžintas dėžes. Apie tai galima plačiau paskaityti čia.