Trečiadienio diena jau numatoma šviesesnė, tačiau debesuotumas išliks nepastovus. Dažniausiai saulė šypsosis Klaipėdos, Telšių ir Šiaulių apskrityse. Čia ir lietaus nenumatoma. Likusioje šalies dalyje debesų bus daugiau. Rytiniuose ir centriniuose rajonuose tikėtinas trumpas lietus. Vietomis galima ir perkūnija. Vėjas pūs iš šiaurės, tačiau nestiprus. Sugrįš vasariška šiluma, įdienojus temperatūra kils iki 23–28 laipsnių.

Ketvirtadienio naktį dangus dar labiau pragiedrės ir lietaus jau nenumatoma. Šiaurės, šiaurės vakarų vėjas išliks silpnas. Oras atvės iki 12–17 laipsnių. Dieną dangumi plauks balti kamuoliniai debesys, tačiau pragiedrulių taip pat sulauksime nemažai. Dažniausiai saulė lepins pajūrio regione. Rytų Lietuvoje vėl debesų bus daugiausia ir tikėtinas trumpas lietus. Šiaurinių krypčių vėjas vyraus vidutinio stiprumo. Ir toliau laikysis šiluma, įdienojus temperatūra kils iki 23–28 laipsnių.

Penktadienio naktį trumpas lietus tikėtinas tik vietomis, o dieną jau daug kur trumpai palis. Popietę neturėtų nustebinti ir perkūnija. Temperatūra keisis mažai – naktį kris iki 13–18, dieną džiugins jau įprasta 23–28 laipsnių šiluma.

Šaltinis
Temos
Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)