Laisvės partijos programa remiasi liberalia ideologija ir joje didžiausias dėmesys skiriamas švietimui, žmogaus teisėms, rinkos ekonomikos įgyvendinimui, privačios žmogaus iniciatyvos palaikymui. Programoje taip pat didelis dėmesys skiriamas ir tokioms ankstesnių liberalių partijų pamirštoms temoms kaip socialinių problemų sprendimas ar neįgaliųjų įtraukimas.

„Laisvės partiją su bendraminčiais kuriame visų pirma todėl, kad ji taptų įrankiu padaryti teigiamus pokyčius Lietuvoje. Pagarba kiekvieno žmogaus teisėms bei sveikas požiūris į verslą, liberalios demokratijos vertybių gynimas atrodytų yra paprasti dalykai, kurie tarsi turėtų būti savaime suprantami. Tačiau politinės jėgos, kuri nuosekliai ir be išskaičiavimų dėl to kovotų, Lietuvoje nėra,“ - pranešime spaudai cituojama A. Armonaitė.

A. Armonaitės teigimu, Lietuvos politikai šiuo metu labiausiai trūksta nuoširdžios kovos už idėjas ir jų įgyvendinimą bei norinčių prisiimti atsakomybę už Lietuvos ateitį.

„Žiniasklaidoje matome dabartinių šalies politinių lyderių karą vieni prieš kitus. Valdantieji ieško kaltų dėl savo pačių klaidų, didžiausią dėmesį skiria postams, diskusija apie premjero atsistatydinimą primena tragikomediją. O opozicijos atstovai vietoje to, kad teiktų konkrečius siūlymus, kokius Lietuvos žmonėms reikalingus sprendimus galėtume įgyvendinti, komentuoja įsijausdami į politologų ar politinių apžvalgininkų vaidmenį. Mūsų komanda yra pasirengusi imtis realių pokyčių, turime pasirengę programinius siūlymus, kuriuos toliau vystome. O aš esu pasirengusi prisiimti atsakomybę vesti Laisvės partiją į sėkmingą pasirodymą 2020-ųjų metų Seimo rinkimuose,“ - pabrėžė kandidatė į partijos pirmininkes.

Prieš kelias dienas 30-ies sulaukusi A. Armonaitė taptų jauniausia Lietuvos politinių partijų pirmininke.

Aušrinė Armonaitė Seimo nare dirba 2016 metų. Prieš tai ji buvo išrinkta Vilniaus miesto tarybos nare.

Laisvės partijos politinę programą galite rasti www.laisvespartija.lt.