Penktadienį L. Ulevičius „Facebook“ tinkle pranešė, kad tai paskutinė jo darbo diena su LVŽS.

„Per pustrečių metų su valdančiosios koalicijos lyderiais teko prisidėti prie daugybės mūsų valstybę į socialiai teisingesnę pusę keitusių pertvarkų – vaiko pinigai, pensijų II pakopa, kova prieš stambaus verslo dominavimą, kalėjimų sistemos skaidrinimas, etatinis mokytojų darbo apmokėjimas, sisteminiai įrankiai prieš korupciją, alkoholio vartojimo mažinimas, profesinių sąjungų stiprinimas, vaistų kompensavimas, parama jaunoms šeimoms, urėdijų, geležinkelių, kelių priežiūros ir daugybė kitų valstybės valdomų įmonių, finansinių paslaugų vartotojų apsauga ir ekonomikos krizės valdymo tyrimas. Ir tai tik tie pokyčiai, kurie sulaukė bent kiek didesnio dėmesio“, – vardijo L. Ulevičius.

Jis pridūrė, kad įgyvendinant įvardytas reformas buvo visko. „Gaila, jog šias puikias iniciatyvas temdė ir neišvengiami kluptelėjimai, ir rimtesnės mūsų klaidos“, – teigė L. Ulevičius.

Buvęs LVŽS atstovas spaudai taip pat pridūrė, kad dar neturi kito darbo pasiūlymo. „Ne, kol kas – nieko konkretaus, nors ne savaitėmis, o valandomis besikeičianti padėtis Vilniuje gali tuo pačiu tempu apversti net ir šio įrašo turinį“, – „Facebook“ įraše tvirtino L. Ulevičius.

„Kita vertus, tikrai žinau, jog po pasiilgto poilsio su šeima labai norėčiau užbaigti pradėtą knygą „99 propagandos technologijos“ (o gal ir kai ką labiau akademinio), rimtai įvertinti kelias idėjas start-up‘ams, o ką jau kalbėti apie mylimiausios žmonos sudarytą ir kaip ant mielių augantį namų ūkio „darbelių sąrašėlį“, – būsimas veiklas įvardijo L. Ulevičius.

2016-iaisiais, pradėdamas eiti pareigas, L. Ulevičius teigė: „Per šias savaites patikėjau, jog LVŽS nariai išties nori kurti darnesnę Lietuvą, o tai – ir didelė paskata, ir atsakomybė“.

Teisininko išsilavinimą turintis L.Ulevičius iki šiol dirbo individualiu ryšių su visuomene konsultantu. Yra buvęs Vyriausiosios rinkimų komisijos nariu, per apkaltą pašalinto prezidento Rolando Pakso patarėju viešiesiems ryšiams.