Prezidentūra neigia užkulisiuose sklandančias kalbas esą prisijungti prie G. Nausėdos komandos kvietimą yra gavę prezidentės patarėjas viešiesiems ryšiams Liudas Zakarevičius ir D. Grybauskaitės vyriausiasis patarėjas vidaus politikos klausimais Mindaugas Lingė.

„Tokio kvietimo patarėjai nėra gavę“, – sakė Prezidentės D. Grybauskaitės atstovė spaudai Daiva Ulbinaitė.

Iki šiol G. Nausėda yra patvirtinęs tik vieną pavardę asmens, kurį yra pasirinkęs į savo komandą, tai yra už jo komunikaciją ir per rinkiminę kampaniją atsakingu buvęs Aistis Zabarauskas.

DELFI primena, kad kadenciją baigusi prezidentė Dalia Grybauskaitė patikino, kad ir ji asmeniškai, ir visa jos komanda yra pasirengusi padėti išrinktajam prezidentui Gitanui Nausėdai.

„Jaučiu didžiulę žmogišką pareigą padėti, ir visa mano komanda yra pasirengusi padėti, nes tai yra pareiga mūsų valstybei, tai yra mano, kaip nueinančios prezidentės, pareiga. Todėl esame atviri, geranoriški ir pasirengę visada būti atrama“, - sakė D. Grybauskaitė po susitikimo su G. Nausėda.

Prezidentė teigė per susitikimą aptarusi, kokie klausimai, iššūkiai ir užduotys lauks jau įžengus į savo oficialiąsias pareigas. „Labai malonu, kad tokio darbinio susitikimo galėjome iš karto susitikti po visų įtampų. Tikrai radome labai daug bendro supratimo apie valstybę, apie tai ką ir kaip reikės daryti, labai tikiuosi, kad toks didžiulis žmonių pasitikėjimas, koks buvo parodytas šitam prezidentui, bus pateisintas. Tai yra ir pasitikėjimas, bet ir didžiulė atsakomybė“, – sakė D. Grybauskaitė.