„Daugiau niekada gyvenime nebedalyvausiu jokiuose rinkimuose ir man nebereikės dėl nieko nervintis. Kiekvienas žmogus gyvenime turi sau kažkokius iškeltus tikslus ir kai tu sulauki garbaus amžiaus, kuris vadinamas pensija, tu gali eiti į užtarnautą poilsį“, – sakė A.Maldeikienė.

„Aš laikausi principo, kad visada sakysiu tiesą“, – aiškino A.Maldeikienė.

Paklausta, ką mano apie šių metų rinkimų kovą, tikino, kad I.Šimonytė galėjo pasirodyti geriau.

„Manau, kad Ingrida galėjo būti aštresnė, nes ji turi ką pasakyti, nepalyginamai geriau, nei tai matosi viešai. Matote, tam reikia žurnalistų, kad tai galėtum parodyti (…)“, – Delfi sakė A.Maldeikienė.

Ji taip pat įvertino G.Nausėdą ir jam skyrė nemažai kritikos.

„Rezultatas, kad Nausėda laimės yra aiškus, jis buvo aiškus prieš kokius 3-4 mėnesius. Visi tyrimai tai rodė, kad antrame ture laimi Nausėda. Jis yra tautos, kuri prarado kritinę savivoką produktas, kai gėris kovoja su tobulybe, tuštybė tampa tobulybe, nes ją lengviausia pateikti. Manau, jis būtų prastas prezidentas. Žinoma, mums pasiseks, jeigu Lietuva neturės didesnių konfliktų, jis bus kaip antras Adamkus. (…) Aš manau, kad Nausėda yra stumiamas. Jau vien tai, kad už nugaros stovi Sutkus, yra daugybė visokiausio verslo. (…) Tiesą sakant, tas žmogus (G.Nausėda) visai neturi net jokios gilesnės minties apie užsienio politiką, jis kartoja banalybes“, – kandidatą į Prezidentus vertino A.Maldeikienė.