Pasak ministro, straipsnyje spekuliuojama tragiška jauno kolegos Jono Vytauto istorija. Ministras pasirodžiusią informaciją įvardino "moraliniu dugnu".

"Dienraščio „Lietuvos rytas“ vykdoma sisteminga purvo kampanija šiandien jau peržengė visas ribas. Šaltakraujiškai spekuliuojama tragiška labai jauno žmogaus, buvusio mūsų kolegos, istorija. Tai netoleruotinas moralinis dugnas, todėl kreipsimės į Žurnalistų etikos inspektoriaus tarnybą ir Visuomenės informavimo etikos komisiją. Žurnalistų etika vis dėlto yra labai svarbu", - savo feisbuko paskyroje rašo R. Masiulis.
Lrytas.lt portale skelbiama infomacija apie galimai neskaidrų Susisiekimo ministerijai priklausančios Transporto kompetencijų agentūros (TKA) vadovo konkursą.

Lrytas.lt portale rašoma, kad jis pradėjo domėtis galimai neskaidriai vykusiu ministerijai priklausančios Transporto kompetencijų agentūros (TKA) vadovo konkursu.

"Konkurso išvakarėse iš gyvenimo pasitraukė laikinai agentūrai vadovavęs Strateginių tyrimų ir plėtros departamento direktorius 29-erių Jonas Vytautas Jusionis", - teigiama portale.

Straipsnyje rašoma, kad jaunas vyras taip pat siekė šio posto ir bandė nekreipti dėmesio į sklandžiusias kalbas, kad jis esą jau pažadėtas kitos ministerijai pavaldžios Lietuvos transporto saugos administracijos (LTSA) direktoriaus pavaduotojai Godai Bražytei-Balčiūnei.

"Kalbėdamas su kolegomis J. V. Jusionis šias abejones vijo į šalį ir tikėjosi galėsiąs sąžiningai konkuruoti. Bet į praėjusį trečiadienį vykusią atranką laikinasis TKA vadovas neatvyko.

Nors konkurso organizatorius buvo pasiekusi žinia apie J. V. Jusionio mirtį, atranka lyg niekur nieko vyko toliau. Jos rezultatai irgi nieko nenustebino. Kaip ir tikėtasi, konkursą laimėjo G. Bražytė-Balčiūnė. Antrąją vietą užėmė anksčiau agentūrai laikinai vadovavęs buvęs Civilinės aviacijos administracijos (CAA) vadovas Joris Gintilas", - teigiama straipsnyje.