„Taip, be jokios abejonės jau galime sakyti, kad Gitanas Nausėda yra antrame ture. Jeigu suskaičiavus pusę, jis turi trečdalį balsų, jis tikrai bus antrame ture, gali švęsti, o kas bus antras – įdomu. Kol kas Skvernelis su Šimonyte eina visiškai lygiai. Šimonytės yra Vilnius, o Skverneliui palankiau yra provincijose, kur balsų skaičius yra mažesnis. Aš manau, kad iki vidurnakčio bus galima skaičiuoti procentus, kas laimės, bus tampomi nervai. Galėsime melstis.

Jeigu Skvernelis išeis į antrą turą, jo šansai bus labai dideli. Valstiečiai per visą rinkimų kampaniją nelabai įsivaizdavo, kiek jie turi galios, o jeigu pamatys, kad Skvernelis patenka į antrą turą, tai būtų stiprus emocinis poveikis. Jeigu Skvernelis išeitų į antrą turą, jis gali net laimėti Prezidento rinkimus“, – DELFI laidoje sakė apžvalgininkas.

Anot jo, I.Šimonytė yra labiau mėgstama liberalų ir konservatorių, o tai, kad ją remia jaunimas, gali būti ir tam tikra prasme minusas.

„Šimonytė yra konservatorių ir liberalų kandidatė, matant, kas už ką labiausiai agitavo, tai tie, kurie Vilniuje balsavo už Šimašių. Ji yra daugiau jaunosios kartos kandidatė. Tai jai deda lubas. O Nausėda žmonėms labiau patinka dėl programos, skirtingai nei Šimonytė. (…) Tas, kas šiandien laimi antrą vietą, gali laimėti Prezidento rinkimus. Aš statyčiau už Skvernelį“, – laidoje pabrėžė A.Bačiulis.