„Akivaizdu, kad dabar duomenys, kurie eina, lyg ir sakytų, kad Gitanas Nausėda gali kurį laiką, kol nepradėjo didmiesčių duomenys eiti, šiek tiek ramesnis būti. Bet iš kitos pusės, ta kova matome intensyvi, ypač tarp antros ir trečios vietos, tai Ingridos Šimonytės ir Sauliaus Skvernelio. Ir čia mes jau ieškojome intrigų. Kaunas, Ingrida ar konservatoriai susigrąžins savo tvirtovę, ar išliks Matijošaičio tvirtovė, kuris remia Saulių Skvernelį. Tai jeigu Vilniaus daugiau mažiau aišku, tai Kaunas atrodo labai įdomus šiuo požiūriu. Druskininkai, lyg ir ne pagal užsakymą balsuoja, iš pirmųjų duomenų. Kol kas pokyčiai vyksta ir aš būčiau labai atsargi su prognozėmis, kas išeis į tą antrąjį turą“, – teigė ji.

Pasak jos, iš paskutinių apklausų buvo matyti, kad Nausėdos reitingas mažėja, o paskutiniųjų savaičių nuotaikos – neaiškios. Tad sunku vertinti, ar „nenusės“ Nausėdos palaikymas.

„Prieš prasidedant šitam srautui pirmųjų rezultatų, nebūčiau nustebus, jeigu Ingrida Šimonytė su Sauliumi Skverneliu išėję. Mes negalėjome vertinti vieno dalyko. Matėme, kad Gitanas Nausėda pradėjo truputį sėsti ir neaišku, kaip greitai jis sėdo, koks to sėdimo pagreitis, nes paskutinė savaitės duomenų neturėjome. Nes vieno kandidato atveju buvo mobilizacija, kito – sėdimas, tai dabar apie vidurnaktį matysime, kaip galiausiai susidėlios“, – teigė ji.