„Buvo įdomu, nes pats esu iš Lazdynų ir ten mokiausi. Atsakymas paprastas, kas pateks į antrą turą, lengva prognozuoti ir ilgai buvo kalbama, kad ponas Nausėda ir Šimonytė pateks, tačiau taškas nėra padėtas, reikia sulaukti visų rezultatų. Prieš kokį mėnesį daugelis žmonių kalbėjo, kad Skverneliui net neverta dalyvauti, nes jo reitingai prasti ir šansų jis neturi. Šiuo metu, manau, kad Šimonytė laimės didžiuosiuose miestuose“, – DELFI kalbėjo S.Malinauskas.

Jis taip pat pripažino, kad didieji miestai, ko gero, palankiau įvertins Ingridą Šimonytę arba Gitaną Nausėdą.

„Visi klausia, kaip ta rinkimų dėlionė dėliojasi, klausimas yra paprastas, kiek procentų surinks Šimonytė, kaip atrodys trečia ir antra vieta. Mano galva, tikrai tenka jausti Vilniaus nuotaikas. Aš manau, kad Šimonytės pozicijos bus stipriausios, tačiau taško nedėčiau. Tai, kas atplaukia iš mažų apylinkių, yra tam tikras signalas, Nausėda pirmauja, Nausėda gali konkuruoti su Skverneliu, bet didieji miestai gali būti jam palankesni“, – tikino S.Malinauskas.

Jis taip pat tvirtino, kad Skverneliui geriausiai seksi Marijampolėje ir Lazdijuose.

„Jau dabar matote, kad kai kur Saulius Skvernelis laimi, manau, jis gerai pasirodys Marijampolėje, Lazdijuose, dabar tikrai sunku prognozuoti, o dėl Kauno tai nebūkime naivūs, Matijošaičio parama dar nereiškia, kad tu esi pirmas. Jeigu Kaune pavyktų gauti 15-17 procentų, tai jau būtų didelis laimėjimas. Buvo daug spėjimų, kad Skvernelis triuškinančiai pralaimės, bet jis dabar antroje vietoje, kampanija buvo sėkminga, šansai yra gana lygūs“, – DELFI laidoje įvertino S.Malinauskas.