„Rezultatus sužinosime tada, kai jie bus suskaičiuoti, kol kas prognozuoti kažką labai sudėtinga, yra gana geras rinkėjų aktyvumas. Aš manau, jeigu būtų dalyvavę virš 60 proc. -žmonių, tada mano kaip kandidato galimybės būtų dar geresnės, nes būtų prie balsadėžių atėję daug tų žmonių, kurie nedalyvauja rinkimuose“, – teigė M. Puidokas.

M. Puidokas teigė, kad jam buvo sunku konkuruoti su reitingų viršūnėse buvusiais I. Šimonyte, G. Nausėda ir S. Skverneliu, nes negalėjo sau leisti tiek lauko reklamos, tiek reklamos žiniasklaidoje.

M. Puidokas teigė nusivylęs „valstiečių“, kuriems ir pats priklausė, retorika prieš Prezidento rinkimus.

„Šiuose rinkimuose tikrai esu labai nusivylęs dviem aspektais. Pirmas, kad žmonėms buvo grasinama, kad jeigu jie nebalsuos už poną Skvernelį, tai bus anksčiau laiko paleistas Seimas, tai viena tokia galimybė. O antra, kad LVŽS kaip valdanti dauguma paims ir iš jos trauksis. Tai aš manau, kad tai yra neatsakingas elgesys, kai manipuliuojama žmonių nuomone“, – kalbėjo M. Puidokas.

S. Skvernelį ir I. Šimonytę jis pavadino elito kandidatais. M. Puidokas patikino, kad jei nepateks į antrąjį rinkimų turą jau turi planą B – kurs naują politinę partiją.

„Manau, kad bet koks dalyvavimas šiuose rinkimuose, ar pavyks patekti į antrą turą, ar ne, tai yra tik mano politinės karjeros pradžia ir aš tikrai kursiu stiprią, vertybinę politinę jėgą, kuri remsis žmonių saugojimu, tradicinių vertybių saugojimu“, – tikino kandidatas.

Su šia politine jėga M. Puidokas žadėjo kautis ateinančiuose Seimo rinkimuose.