„Matyt, tai yra tęsinys, ką valstiečiai kalbėjo, Skvernelis vysto tą pačią mintį, bando priminti, kad vykdys savo sumanymą. Manau, jis tikisi būti antrame ture ir jis nori mobilizuoti rinkėjus. Kai kurie žmonės tikrai gali rimtai svarstyti, kas bus su valstiečiais ir postais. Tikrieji lyderiai yra du, tačiau yra painiavos tarp to, ką sako Skvernelis ir Karbauskis. Karbauskis sakė, kad jeigu mes nebūsime pirmi, tai trauksimės, Skvernelis sakė, kad trauktis vis tik galbūt ir nebus verta, jeigu laimės jų kandidatai. Šioje vietoje jie prieštarauja vienas kitam“, – DELFI sakė V.Laučius.

Apžvalgininkas tikino, kad didieji miestai gali nulemti, kas bus laimėtojas.

„Pirmi rezultatai ir per Seimo rinkimus buvo palankūs valstiečiams, tikėtina, kad Šimonytė turi galimybių pralenkti Nausėdą ir Skvernelį. Didieji miestai gali nulemti, kad ji bus laimėtoja, žinoma, sunku pasakyti, ar miestų aktyvumas buvo palankus tik dešiniųjų kandidatams“, – laidoje sakė apžvalgininkas.

DELFI laidoje jis taip pat tikino, kad naujausi duomenys nėra geri Sauliui Skverneliui.

„Tai nėra gera žinia Sauliui Skverneliui ir Gitanui Nausėdai, iš pirminių duomenų Skvernelis galėjo būti pirmas, o tai, kad arti Šimonytė, gali liudyti, kad rinkimai jai bus sėkmingi“, – sakė apžvalgininkas.