„Stebiu rinkimus. Turime vaiką nepilnametį, – į klausimą, kodėl neatvyko į štabą, teigė A. Zuokienė. – Ne visi sau gali leisti naktinėti.“

A. Zuokienė pelnė vietą miesto taryboje, tačiau jos vyras A. Zuokas ne kartą pakartojo, kad jos taryboje greičiausiai nebus, esą ji nė neplanavo joje dirbti. Tačiau A. Zuokienės planai visiškai kitokie – ji pasiryžusi dirbti taryboje ir turi aiškų planą. „Man atrodo, kad užtenka, kad nė vieną kartą taryboje nebuvo žmonių, kurie išmano sveikatos reikalus. Dėl to pas mus ir eilės labai ilgos, ir sveikatos tyrimai mokami skiriami, ir profilaktikos programos ne iki galo vykdomos. Dėl to manau, kad galiausiai taryboje turi atsirasti žmogus, kuris išmano sveikatos reikalus“, – apie norą dirbti taryboje kalbėjo A. Zuokienė ir tvirtino, kad tikrai neatsisakys mandato.

A. Zuokienė sąraše buvo 101, tačiau po reitingavimo pakilo į ketvirtąją vietą. Vis dėlto, A. Zuokas ne kartą tvirtino, kad A. Zuokienė planuoja kandidatuoti į Europos Parlamentą. Tą patį jis tvirtino ir rinkimų vakarą. „Jei ją išrinks į Parlamentą, o aš labai norėčiau kad ją išrinktų, nes ji turi žinių, yra europinio mastelio žmogus, ji būtų puiki atstovė Europos Parlamente“, – apie savo žmonos planus kalbėjo A. Zuokas.

A. Zuokienė DELFI teigė, kad neplanuoja dalyvauti rinkimuose į Europos Parlamentą. „Kol kas aš neplanuoju dalyvauti, manęs ten nėra, – apie kandidatų į Europos Parlamentą sąrašus kalbėjo A. Zuokienė. – Mes turime tai suderinti. Aš planuoju dirbti Vilniaus savivaldybės taryboje.“

A. Zuokas rinkimų į merus nelaimėjo, bet A. Zuokienė teigė, kad jis jai yra laimėtojas. „Mano vyras man yra laimėtojas, jis visą laiką bus laimėtojas, nes jis padarė viską, kas įmanoma ir jei žmonės pasirinko kitaip, tiesiog jie pasirinko kitaip, o mano akyse jis bus laimėtojas“, – tvirtino A. Zuokienė.