„Jos važiavo balsuoti ir pavežė neįgalų kaimyną, nieko daugiau“, – DELFI sakė V. Bendaravičius.

Jis pats sakė apie įvykį sužinojęs tik apie tai pradėjus domėtis žiniasklaidai.

„Paskambinau, paklausiau, jos jau yra namie, paleistos“, – sakė V. Bendaravičius.

Kandidatas šį įvykį sieja su vykstančiais rinkimais.

„Taigi dabar – rinkimai, skundžia – baisu“, – sakė V. Bendaravičius.

Kandidatas teigė iš giminaičių girdėjęs tokią įvykių versiją: jos kartu su kaimynu nuvažiavo, balsavo, paskui važiavo namų link, parvežė į namus neįgalų žmonių, ir tada į kiemą atvažiavo policija. Bet dabar jau, pasak V. Bendaravičiaus, moterys yra namuose.

Primename, sekmadienio popietę DELFI skaitytoja pranešė apie incidentą Pagėgiuose, po kurio buvo sulaikyti du vyrai ir dvi moterys.

Policijos atstovai DELFI patvirtino, kad rinkimų dieną Pagėgiuose, Žukų kaime, buvo sulaikyti keturi asmenys. Policija sulaikė du vyrus ir dvi moteris. Asmenys buvo sulaikyti dėl galimo balsų papirkinėjimo prie parduotuvės.

Visi keturi asmenys pristatyti į Tauragės policiją.

Apie įvykį DELFI pranešusi skaitytoja teigė, kad moterys vyrus tiesiog norėjo pavežti, tačiau policija įvykio detalių nekomentavo, vyksta tyrimas.

DELFI susisiekus su Žukų kaimo apylinkės pirmininke Alvina Buciene, ši teigė, kad apie tokį įvykį girdi pirmą kartą, esą nei ji, nei stebėtojas, esantis apylinkėje, apie tai nebuvo girdėję. „Pas mus jokių nusiskundimų nebuvo. Ir „Baltosios pirštinės“ ilgai sėdėjo pas mus“, – tikino A. Bucienė.