Pasak jo, šiuo metu jau yra pilnai suformuotas ir veikiantis S. Skvernelio rinkimų štabas, yra pradėta formuoti patikėtinių komanda.

„Galiu anonsuoti, kad konferencijos metu dalyvaus pirmosios trys patikėtinės, tai bus žinomos ir veiklios Lietuvos moterys, kurios prisidėjo prie skaidrumo didinimo“, – teigė S. Malinauskas.

Pasak jo, trečiadienį taip pat bus pristatyta S. Skvernelio rinkimų programa su konkrečiais darbais ir įsipareigojimais, kuriuos planuoja įvykdyti.

„Jis pateiks detalų sąrašą tiek laiko požiūriu, tiek konkrečiais darbais, kuriuos jis planuotų įgyvendinti tapęs šalies prezidentu . Esminiai darbai taip pat bus įvardinti“, – sakė S. Malinauskas.

Pasak jo, taip pat bus pristatytas štabo vadovas bei vizija – „kokia – ta S. Skvernelio įsivaizduojama Lietuva“.

„Jis praneš apie atstovybes, kurias atidaro visoje Lietuvoje. Lyginant su kitais kandidatais, jis vėliau įsijungė į rinkimų kampaniją. Tam buvo objektyvių priežasčių – Vyriausybės darbas buvo labai intensyvus, tačiau dabar ji suintensyvės“, – sakė S. Malinauskas.

Pasak jo, jau yra surinkta pakankamai (20 tūkst.) parašų būti įregistruotu kandidatu į prezidentus.

„Tai nėra labai didelė problema. (...) Nėra jokių abejonių, kad parašų bus daugiau negu reikia, tačiau nekeliam sau principinio tikslo kažką aplenkti parašų skaičiumi“, – sakė S. Malinauskas.

Kampanijos komunikacijos vadovas teigė, kad šiuo metu vyksta derybos su partneriais dėl pagalbos viešųjų ryšių srityje.

„Be jokios abejonės, mums reikės ir media planavimo agentūrų, vaizdo, radijo klipų gamybos paslaugų. Nėra jokia paslaptis, kad Marius Jovaiša prisideda. Jis užsiima tiek spauda, tiek nuotraukomis, tiek kitais dalykais.

O šiaip yra kalbamasi ne su vienu komunikacijos žmogumi, bet mes neturime oficialiai vienos komunikacijos agentūros, kuri tvarkytų komunikaciją. Tai yra derinama per kiekvieną sritį specifiškai ir dar per mane“, – sakė S. Malinauskas.

Jis patikino, kad „Darius Gudelis ir jo viešųjų ryšių kompanija nedirba su kampanija“.

„Tą galiu drąsiai pasakyti. Nuo atėjimo dirbti į štabą nesu nė karto kalbėjęs su D. Gudeliu“, – sakė S. Malinauskas.