„Centro partija pasirodė pakankamai neblogai, palyginti su tuo, kad prieš ketverius metus turėjome aštuonis kartus mažiau gyventojų atiduotų balsų ir turėjome tik tris mandatus. Leiskite pajuokauti, mes išsprendėme Gabrieliaus Landsbergio ir Ramūno Karbauskio ginčą, kas laimėjo. Kartais procentai parodo, jog neabejotina, kad šių rinkimų lyderė yra ir Lietuvos centro partija“, – teigė jis.


Pasak jo, rinkimų rezultatai rodo, kad susilpnėjo Darbo partija, Tvarka ir teisingumas. Todėl jų rinkėją ateityje perims būtent Lietuvos centro partija.

„Didžiųjų partijų mūšis parodė, kad susilpnėjo Darbo partija, Tvarka ir teisingumas, partijos, kurios deklaravo, kad gina silpnesnę visuomenės dalį, samdomus darbuotojus, mažesnių pajamų asmenis. Joms susilpnėjus Lietuvos centro partija atrinko atitinkamus žmones kandidatams į merus, šitą nišą užiminėja ir mes plečiame savo elektoratą ir tikimės, kad pratęsime šitą žygį Europos Parlamento rinkimuose, tiek Prezidento rinkimuose, tiek 2020 metų Seimo rinkimuose“, – teigė jis.

Lietuvos centro partija savivaldos rinkimuose surinko 1,25 proc. balsų. Pats N. Puteikis Vilniaus mero rinkimuose liko aštuntas, jis surinko 1,45 proc. balsų.