Trečiadienį bus debesuota su pragiedruliais, jų daugiau tikimasi sulaukti šalies pietiniuose rajonuose. Gausesnių kritulių greičiausiai nesulauksime. Rytą vakariniuose rajonuose dar tvyros rūkas. Įdienojus pamažu stiprės pietvakarių vėjas, didesni jo gūsiai bus šiaurinėje šalies dalyje.

Temperatūra dieną Žemaitijoje, šiauriniuose šalies rajonuose, kraštiniuose rytiniuose šalies rajonuose svyruos nuo 4 iki 5 laipsnių šilumos, o pietvakarių Lietuvoje diena bus šiltesnė, čia temperatūra pakils iki 7–9 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį orai taip pat išliks šilti, bus gana debesuota, naktį daug kur nusidrieks žemi debesys, tad vietomis formuosis rūkas. Rytą jau gali pradėti lynoti, retkarčiais lietaus sulauksime ir dieną. Vakare į šalį jau pradės skverbtis šaltesnis oras, šiauriniuose rajonuose jau pasirodys ir sniegas.

Vėjas naktį pūs iš vakarų, jis bus vidutinio stiprumo, o dieną jau pasisuks iš šiaurės vakarų, jo gūsiai sustiprės iki 15–18 metrų per sekundę. Temperatūra svyruos nuo 1 laipsnio šalčio iki 3 laipsnių šilumos, o dieną oras šils iki 4–8 laipsnių šilumos.

Kovo 1 dieną, penktadienį, Lietuvą pasieks šaltų orų banga iš šiaurės, vietomis pasnigs, labiausiai tikėtina sniego sulaukti rytiniuose šalies rajonuose. Naktį atšals iki 1–6 laipsnių šalčio, dienos metu laikysis nedidelis 1–2 laipsnių šaltukas.