D. Grybauskaitė taip pat vyks į Liubliną, kur kartu su Lenkijos ir Ukrainos vadovais aplankys ten įsikūrusį bendros trijų valstybių LDK didžiojo etmono Konstantino Ostrogiškio karinės brigados LITPOLUKRBRIG štabą.

Dvišaliame Lietuvos ir Lenkijos prezidentų susitikime numatyta daug dėmesio skirti strateginės partnerystės, bendradarbiavimo saugumo ir gynybos srityse stiprinimo klausimams.

Vizito metu taip pat planuojama pasirašyti keletą dvišalių susitarimų saugumo ir gynybos srityje.

Varšuvoje taip pat bus kalbama ES politikos, bendrų infrastruktūros projektų įgyvendinimo klausimais. Lietuvą ir Lenkiją jungia europinės reikšmės bendri geležinkelių „Rail Baltica“, magistralės „Via Baltica“ ir „Via Carpatia“ projektai.

Antrąją vizito Lenkijoje dieną prezidentė vyks į Liubliną. Čia Lietuvos ir Lenkijos vadovai kartu su Ukrainos prezidentu Petro Porošenka aplankys Liubline įsikūrusią trijų valstybių LDK didžiojo etmono Konstantino Ostrogiškio karinės brigados LITPOLUKRBRIG štabą. Ši brigada sustiprino Lietuvos, Lenkijos ir Ukrainos strateginę partnerystę, tarpusavio karinį sąveikumą ir bendradarbiavimą.

Liubline taip pat vyks trišalis Lietuvos, Lenkijos ir Ukrainos prezidentų susitikimas.