Naujagimio tėvelį, atvykusį užregistruoti sūnaus, su šeimos pagausėjimu pasveikino savivaldybės meras Valerijus Makūnas ir tradiciškai įteikė Kūdikio kraitelį bei knygą „Atrastas neatrastas Kauno rajonas“. Meras pasidžiaugė, kad Kauno rajonas sparčiai auga, kad čia gyvena jaunos, gražios šeimos. Palinkėjo mamytei bei sūneliui sveikatos, o mažajam - užaugti doru savo kraštą mylinčiu piliečiu.

Lapkričio 4-ąją pasaulį išvydęs mažylis gimė Alinos ir Andriaus Striūnų šeimoje, gyvenančioje Garliavoje. Buvusi kaunietė ir iš Druskininkų kilęs vyras susipažino Vilniuje studijuodami, o į Kauno rajoną gyventi atsikėlė prieš dešimtmetį.

„Prieš keletą metų buvome išvykę uždarbiauti į Angliją, tačiau niekur nėra geriau nei Lietuvoje, tad grįžome“, - prasitarė jaunasis tėtis ir prisipažino nustebęs, kai sužinojo, kad jo sūnelis tapo šiemečiu jubiliejiniu Kauno rajono gyventoju.

Karolis Mykolas - pirmasis vaikas šeimoje. Mažylis su mama iš ligoninės grįžo prieš keturias dienas. „Namuose visi labai džiaugiasi nauju gyventoju“, - pasakojo Andrius ir pridūrė, kad šiuo metu jauna šeima gyvena su žmonos tėvais, todėl senelių pagalba pirmomis dienomis nepamainoma.

Garliaviečio teigimu, gimus kūdikiui, atsirado daug naujų dalykų, vienas jų - pirmosios kūdikio maudynės, kurios laukė trečiadienį, tad tikrai pravers į Kūdikio kraitelį sudėtos mažyliui skirtos Kauno rajono savivaldybės dovanos.