Į darbą penktadienį atėjęs V. Juozapaitis teigė, kad Seimo koridoriuose sutiko kolegų, tačiau paprašius įvardyti, ką teko sutikti, sustojo pasakydamas vos vieną pavardę – Emanuelis Zingeris.

Pastarasis TS-LKD frakcijos narys netrukus su žurnalistais pasisveikino koridoriuje ir pasiūlė išgerti kavos, o žurnalistams atsisakius teigė, kad įtemptai dirba, o iš Seimo esą neišeina jau dvidešimt penkerius metus.

Savo kabinete penktadienio popietę darbavosi ir TS-LKD frakcijos narys Laurynas Kaščiūnas, o frakcijos pirmininko Gabrieliaus Landsbergio kabinete nepavyko rasti, nors jo kabinete virė darbas. Jo padėjėja teigė, kad G. Landsbergis iš kabineto išbėgo tik trumpam.

Seime apsilankę DELFI žurnalistai čia nerado nei Ingridos Šimonytės, nei Agnės Širinskienės, nei Aušros Maldeikienės. Tuščias buvo ir Irenos Hasse kabinetas. Beje, ne vienas. I. Haase Seime turi net du savo vardo kortele papuoštus kabinetus.

DELFI primena, kad Seimas pradėjo svarstyti siūlymą įteisinti dar vieną šventinę dieną – lapkričio 2-ąją – Mirusiųjų atminimo (Vėlinių) dieną. Šiuo metu Vėlinės nepatenka į šventinių dienų sąrašą ir yra darbo diena.

Darbo kodekso pakeitimo projektą pateikusi Seimo Lietuvos lenkų rinkimų akcijos- Krikščioniškų šeimų sąjungos frakcijos seniūno pavaduotoja Vanda Kravčionok apgailestavo, kad šiuo metu žmonėms nesudarytos galimybės aplankyti artimųjų žmonių kapų.

Projektą numatoma svarstyti gruodžio 6 d.