Jei lapkričio 2-ąją pasiimsite laisvadienį, ilsėsitės net 4 dienas, nes lapkričio 1-oji, Visų šventųjų diena – laisvadienis, o lapkričio 2-oji, Vėlinės, šįmet – penktadienis.

Itin palankiai šįmet išsidėstė ir Kalėdos – ilsėsimės net 5 dienas, nes Kūčios (laisvadienis) – pirmadienį, o po jų ilsėsimės ir pirmąją, ir antrąją Kalėdų dieną. Tiesa, jei pasiimsite du laisvadienius – ketvirtadienį ir penktadienį – Kalėdas galėsite švęsti net 9 dienas.

Vieno laisvadienio gudrybe poilsio dienas galėsime prasitęsti ir atsisveikindami su 2018-aisiais. Paskutinė šių metų diena – pirmadienis, tad jei šią dieną nereiks eiti į darbą – poilsiauti galėsite visą savaitgalį, pirmadienį ir sausio 1-ąją, kuri oficialiai yra laisvadienis.

Laisvadienių nešykštės ir kitų metų kalendorius. 2019-ųjų kovo 11-oji – pirmadienis, tad savaitgalis prailgės viena diena. Ilgesniu savaitgaliu džiaugsimės ir per Jonines. Birželio 24-oji – pirmadienis, tad ir vėl ilsėsimės net tris dienas.

Galimybe pasiimti vos vieną laisvadienį ir ilsėtis net keturias dienas galėsite rugpjūčio 15-ąją, per Žolines, mat ši šventė – ketvirtadienį, o pasiėmus vieną laisvadienį, penktadienį, ilgasis savaitgalis tęsis iki pirmadienio.