Teisės mokslų daktaras A. Puksas yra Mykolo Romerio universiteto Teisės ir viešųjų pirkimų skyriaus vadovas, šio universiteto duomenų apsaugos pareigūnas, Mokslininkų sąjungos instituto direktorius.

Teisinį išsilavinimą M. Romerio universitete įgijęs A. Puksas iki pradėdamas darbinę karjerą šiame universitete dirbo advokatu.

Partijos „Tvarka ir teisingumas“ į VRK deleguojamas Egidijus Viskontas yra baigęs teisę M. Romerio universitete, turi magistro laipsnį, šiame universitete toliau studijuoja politikos mokslus. Šiuo metu jis dirba „Tvarkos ir teisingumo“ frakcijos Seime referentu.

Vyriausioji rinkimų komisija nuo kovo dirba nepilnos sudėties. Iš jos yra pasitraukęs „Tvarkos ir teisingumo“ atstovas Donatas Laurinavičius ir Teisininkų draugijos deleguota Svajonė Šaltauskienė.

Pagal įstatymą, VRK sudaro Seimo vadovo siūlomas komisijos pirmininkas, du prezidento, du teisingumo ministro ir du Teisininkų draugijos pasiūlyti nariai bei partijų, gavusių Seimo narių mandatų daugiamandatėje rinkimų apygardoje, pasiūlyti asmenys.