Rugsėjo 22 dieną, šeštadienį, į Vilnių atskrisiantis Šventasis Tėvas susitiks su prezidente Dalia Grybauskaite, vėliau sakys kalbą šalies vadovams, vyriausybės nariams, diplomatams ir visuomenininkams S. Daukanto aikštėje.

Tada popiežius Pranciškus aplankys Aušros Vartus ir susitiks su jaunimu Katedros aikštėje.

Rugsėjo 23 dieną pontifikas vyks į Kauną, kur aukos šv. Mišias Santakos parke, ten pat dalyvaus maldoje „Viešpaties Angelas“. Kauno katedroje jis susitiks su kunigais, vienuoliais, pašvęstaisiais ir seminaristais.

Vėliau į Vilnių išvyksiantis Šventasis Tėvas pasimels prie sostinės centre esančio paminklo Vilniaus geto aukoms atminti ir apsilankys Okupacijų ir laisvės kovų muziejuje.

Kai kuriose kelionėse popiežius važiuos papamobiliu. Šio Katalikų bažnyčios vadovo oficialių vizitų metu naudojamo automobiliu maršrutas rugsėjo 22-ąją Vilniuje nuo Aušros vartų drieksis M. Daukšos, Žiuprionių, Subačiaus, Maironio, Barboros Radvilaitės, Šventaragio gatvėmis iki Vilniaus arkikatedros. Tai bus ilgiausia atkarpa, į kurią žmonės kviečiami pamatyti Šventojo Tėvo.

Tą pačią dieną popiežių bus galima sutikti kelyje nuo Katedros iki apaštalinės nunciatūros, tai yra T. Vrublevskio, Arsenalo, T. Kosciuškos gatvėse.

Rugsėjo 23 dieną popiežiaus papamobiliu keliaus nuo Lukiškių aikštės iki Apaštalinės nunciatūros: Gedimino prospekte, T. Vrublevskio, Arsenalo ir T. Kosciuškos gatvėse.

Kaune rugsėjo 23-iąją žmonės kviečiami rinktis į Santakos parką anksti ryte – čia popiežius aukoti šv. Mišių taip pat atvyks papamobiliu.

Rugsėjo 24 ir 25 dienomis popiežius lankysis Latvijoje ir Estijoje.