Taip jis reagavo į Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) atstovo ūkio ministro Virginijaus Sinkevičiaus pasisakymą, kad partija rinkimuose į prezidentus paremtų dabartinį ministrą pirmininką ir kol kas nemato kitų kandidatų.

S. Skvernelis sako jaučiantis palaikymą iš LVŽS, bet kol kas tik kaip Vyriausybės vadovas.

„Aš jaučiu palaikymą ir iš partijos, ir iš partijos pirmininko, ir iš frakcijos, kadangi esu jų deleguotas ministras pirmininkas ir Seimo narių valia esu Vyriausybės vadovas ir tikrai sąžiningai savo pareigas atlieku ir stengiuosi atlikti“, – žurnalistams Vyriausybėje sakė premjeras.

„Apie tai, kas bus pavasarį, dar šiandien yra anksti kalbėti. Suprantu, kad žmonės, kurie pradėjo rinkiminę kampaniją, neturi veiklų kokių, nėra ką veikti, bet mano darbas pagrindinis šiandien yra Vyriausybėje“, – pridūrė jis.

Vis dėlto S. Skvernelis gynėsi nuo dalies oponentų kritikos, kad jis neturi patirties užsienio politikoje ir į politines pareigas atėjo iš policijos.

S. Skvernelis teigė būdamas premjeru turėjęs daug galimybių kalbėtis su užsienio šalių politikais ir pareigūnais, o buvusias pareigas policijoje įvardijo kaip privalumą.

„Didžiuojuosi tuo, kad buvau policijos pareigūnas ir tarnavau Lietuvos žmonėms“, – kalbėjo ministras pirmininkas.

Ūkio ministras V. Sinkevičius trečiadienį tvirtino, kad praėjusią savaitę vykusiame „valstiečių“ sąskrydyje juto, kad „dabartiniam premjerui yra didelė parama“.

„Partijos viduje daugiau kažkokių kandidatų aš bent jau negirdžiu save identifikavusių“, – „Žinių radijui“ sakė ministras.

Prezidento rinkimai vyks kitų metų gegužę.