Antradienio naktis bus mažai debesuota. Dienos metu padangėje sukinėsis debesys, vietomis negausiai palis, kai kur galima ir perkūnija. Pūs silpnas rytų, šiaurės rytų krypties vėjas. Vilniuje ir Kaune naktį bus apie 15, dieną apie 24 laipsnius šilumos. Šiauliuose naktį vyraus 14, dieną 23 laipsnių šiluma. Prie jūros termometrai naktį fiksuos 14, įdienojus 22 laipsnius šilumos.

Trečiadienį išsilaikys vasariška šiluma. Nakties metu be žymesnių kritulių, o dieną daugelyje vietovių nuvilnis lietus, galima perkūnija. Pūs nestiprus rytinių krypčių vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse naktį temperatūra svyruos apie 16, dienos metu apie 25 laipsnius šilumos. Šiauliuose naktį bus apie 14, dieną apie 24 laipsnius šilumos. Pajūryje naktį termometrai fiksuos 16, dienos metu 23 laipsnius šilumos.

Ketvirtadienis bus maloniai šiltas, po pietų galime sulaukti gausesnio lietaus ir perkūnijos. Vilniuje ir Kaune nakties metu numatoma 16 laipsnių šiluma. Dieną oras įkais iki 25 laipsnių, antroje dienos pusėje atkeliaus lietus ir perkūnija. Šiauliuose naktį temperatūra sieks 16 laipsnių. Dieną bus apie 24 laipsnius šilumos, po pietų griaudės, palis, bus gaiviau. Pajūryje pirma paros pusė bus rami, giedra, temperatūra sieks 17 laipsnių.

Dienos metu dangus niauksis, pradės lyti. Oras sušils iki 24 laipsnių.

Penktadienis taip pat bus šlapias, bet šiltas. Gausiausi krituliai numatomi pirmoje paros pusėje. Vilniuje ir Kaune naktį numatomas lietus, perkūnija, vyraus 17 laipsnių šiluma. Dienos metu debesys skirstysis, palis mažiau, oras sušils iki 24 laipsnių. Šiauliuose naktį krituliai bus gausesni, vyraus 17 laipsnių šiluma. Dieną taip pat palis, vyraus 22 laipsnių šiluma. Pajūryje dangus varvės dažnai. Naktį bus apie 17, dieną apie 21 laipsnį šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, savaitgalį išsilaikys maloni šiluma, bus ne per karšta, o lietaus debesys dar apsilankys.