Nuo 2012 m. organizuojamas susitikimas kitaip dar vadinamas didelių idėjų ir geros muzikos festivaliu. Jo svečiai tradiciškai užpildys Prienų rajone esančio „Harmony Park“ komplekso erdves.

Festivalis truks nuo penktadienio iki sekmadienio. Šiandien prieš vidurdienį į festivalio teritoriją jau pradėjo rinktis programos dalyviai ir festivalio lankytojai.

Visas naujienas iš renginio ir tiesiogines transliacijas rasite DELFI.

Skirtingose renginio erdvėse dalyviai turės progą klausytis specialistų pranešimų ir dalyvauti diskusijose verslo, mokslo, kultūros, politikos, karjeros temomis.

Jose keliami klausimai turėtų paskatinti prabilti daugelį: kodėl Seimo prekės ženklas nemėgstamas? Kaip atrodo Lietuvos verslo DNR? Kokių mokslo inovacijų galime tikėtis toliau, o su kuriomis jau galime atsisveikinti? Kaip planuoti savo karjerą? O gal metas tam išnaudoti socialinius tinklus?

Visiems atviruose pokalbiuose susidurs politikai ir pramogų pasaulio atstovai, keliautojai ir pagal griežtą grafiką biure dirbantys karjeristai, jaunoji ir vyresnioji Lietuvos karta.

Tarp pagrindinių renginio pranešėjų šiemet yra ukrainiečių rašytojas Andrejus Kurkovas, aktyvistas ir viešųjų erdvių kūrėjas Jon Steveris, „Mobilium Global Group“ vadovas Ralph Simon bei profesorius Vytautas Landsbergis.

Kiekvieną vakarą didžiojoje hipodromo scenoje gyvai gros žymiausios Lietuvos grupės ir atlikėjai. Šiemet koncertuos Marijonas Mikutavičius, Monique, Gjan, Migloko, Antikvariniai Kašpirovskio dantys, Jurgis Didžiulis ir kiti.

Festivalio metu veikia įvairios kūrybinės dirbtuvės su žinomais menininkais, poilsio zonoje po atviru dangumi kino mylėtojai galės mėgautis rodomais lietuviškais filmais, bus organizuojamos sporto varžybos bei kitos aktyvios veiklos.

Šiuo metu vis dar neišparduoti bilietai, kurių dabartinė kaina 60 eurų asmeniui visoms trims dienoms.