Baltomis suknelėmis pasipuošusios nuotakos su pulkais draugių dar saulei leidžiantis pozavo fotografams pajūryje, o vėliau patraukė į J. Basanavičiaus gatvę, kur iki paryčių ieškojo linksmybių.

Daugelio žvilgsnius traukė ir pilkais kostiumais pasipuošusi vaikinų kompanija. Vaikinai saulę palydėjo gulėdami ant Palangos tilto.

Joninių naktis Palangoje

Ne mažiau dėmesio Joninių naktį sulaukė ir ąžuolų vainikais pasipuošę praeiviai. Krūtinę ąžuolų lapų vainiku papuošęs vaikinas džiaugėsi, kad yra Jonas, o galvą ąžuolų lapų vainiku papuošusi mergina tikino, kad ne tik yra Janina, bet šiandien švenčia ir savo gimtadienį.

Linksmybių kupina naktis policijos pareigūnams buvo rami. Nors minioje buvo galima pastebėti per daug linksmybės taurelę pakilnojusių poilsiautojų, jie nebuvo linkę veltis į konfliktus – linksmybės domino kur kas labiau.

Joninių naktis Palangoje

Paryčiais J. Basanavičiaus gatvėje linksmybių ieškojo ir iš Kalifornijos atvykusi grupė. Baltais kailiniais iki žemės pasipuošęs vyras DELFI teigė, kad jie su grupe jau kelias dienas vieši Lietuvoje.

„Buvome Vilniuje, dabar kelias dienas būsime Palangoje. Kelionę pradėjome nuo Estijos, iš Lietuvos vyksime į Sankt Peterburgą, pažiūrėti futbolo“, – pasakojo vyras ir pridūrė, kad Palanga jam labai patinka, nors šalia stovėjęs jo draugas kur kas daugiau komplimentų išsakė Vilniui.

Joninių naktis Palangoje

Vakarinės linksmybės įsisiūbavo jau nusileidus saulei, o ją kai kurie palydėjo šokdami į jūros bangas, nors tai buvo draudžiama. Tiek vaikinai, tiek merginos šokinėjo per didžiules bangas, nors visą vakarą krante buvo įsmeigtos raudonos vėliavos, įspėjančios, kad lipti į vandenį griežtai draudžiama.

Joninių išvakarėse Palangoje nebuvo rengiama jokia šventė, nors visą savaitgalį čia šurmuliavo mugė, o prie pat Palangos tilto ir Joninių išvakarėse aidėjo muzika. Šventinį savaitgalį Palangoje buvo surengtas pirtininkų festivalis.

Joninių naktis Palangoje

Didžioji Joninių šventė vyko Šventojoje. Ten buvo deginamas laužas, prekybininkai surengė mugę, o vidurnaktį dangų nuspalvino fejerverkai.

Joninių naktis Palangoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)